UN NOU ÎNCEPUT

Cover Nou KW

 

Mi-am început cariera de agent imobiliar în 2008, aveam 21 de ani, terminasem Facultatea de Marketing, citisem cartea lui Robert Kiosaki, “Tată Bogat Tata Sărac” și eram hotărat că îmi doresc o carieră care să îmi ofere independență și flexibilitate. 

Eram atras de domeniul imobiliar, așa că am început sa lucrez în colaborare cu o franciză imobiliară.

A fost locul potrivit pentru mine, atunci. Ca nou agent, simțeam ca sunt bombardat cu tot felul de idei despre cum e mai bine sa faci lucrurile. Am acumulat multe informații, prin trainingul pe care l-am primit de la colegii mei, dar mai ales am învățat mult, prin încercare si eroare.

În 2012 am hotărât că este momentul să închei colaborarea cu compania mea partenera și să pornesc pe cont propriu.

Pe măsură ce căpătăm mai multa experiență și îmi dezvoltam propriile metode, simțeam că ceva lipsește. Mă gândeam că trebuie să existe o modalitate prin care să îmi pot structura afacerea astfel încât sa fie mai simplă, mai predictibila și în același timp, să pot oferi servicii de cea mai bună calitate clienților mei. 

A urmat un moment de cotitură atunci când am descoperit un nou mod de lucru, Reprezentarea Imobiliară.

De atunci și până acum, am lucrat ca agent imobiliar independent.

Ulterior am participat la un curs, unde mi s-a confirmat ca aceasta este cea mai buna variantă de lucru pentru mine și pentru clienții mei.

Cursul se numea ,,Reprezentare exclusivă de la la A la Z’’ și era susținut de Ileana Preda.

Am continuat să citesc, să particip la cursuri și seminarii pe domeniul imobiliar pentru a-mi putea servi cât mai bine clienții, am menținut comunicarea cu Ileana si din 2014 sunt membru al Asociației Profesionale  a Agenților Imobiliari din România (APAIR®) si REALTOR®.      

În urmă cu câteva luni am avut din nou un moment de cotitură în cariera mea. După mai multe discuții cu Ileana Preda referitoare la care ar fi următorul pas pentru a evolua ca profesionist și a crește calitatea serviciilor oferite, am ajuns la concluzia că cea mai bună modalitate pentru mine, este o colaborare cu Keller Williams.

Un lucru pe care l-am observat încă din primele discuții cu REALTORII® din Market Center-ul meu, a fost multitudinea de cunoștințe pe care o au în domeniu și cât de mult își doresc să fie de ajutor. A devenit clar că vreau să fac parte din echipa Keller Williams Top Agent.

Keller Williams este una dintre cele mai mari companii imobiliare din lume. Este prezenta în peste 50 de tari, pe 5 continete, mai mult de 285 de birouri tip Market Center cu peste 200.000 de agenti.

În plus este o companie căreia îi pasă cu adevărat de ceilalți și vrea să ofere comunității în care este prezentă. 

Îmi dă încredere să am în spate o companie care pune preț nu numai pe nevoile ei, ci și pe nevoile celor din jur.

Un alt motiv pentru care am ales să fac parte din echipa Keller Williams este că educația și trainingul pe care le oferă, pur și simplu nu pot fi egalate. Cred cu tărie că educația este fundația succesului și nu ar trebui să te oprești niciodată din a învață și a te dezvolta, indiferent de nivelul de experiență pe care îl ai într-un domeniu.

Keller Williams este una dintre cele mai mari companii de training, astfel noi suntem antrenați continuu în ultimele metode pentru a-ți vinde casa sau a te ajuta să îți găsești un nou cămin.

Așa că sunt fericit să anunț că m-am alaturat echipei Keller Williams Top Agent!