Politica de confidentialitate

Confidențialitatea dvs. este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialitații explica datele cu caracter personal pe care le proceseaza Leca Alexandru, modalitatea prin care sunt procesate acestea de catre Leca Alexandru si in ce scopuri.

Referirile la serviciile Leca Alexandru din acest angajament includ serviciile, site-urile web, aplicațiile si programele software ale Leca Alexandru.

Citiți detaliile specifice serviciilor din acest angajament de respectare a confidențialitații care furnizeaza informații suplimentare relevante. Acest angajament se aplica la interacțiunile Leca Alexandru cu dvs. si la produsele Leca Alexandru listate mai jos, precum si la alte produse Leca Alexandru care includ acest angajament.

  1. Datele cu caracter personal pe care le colectam
  2. Cum utilizam datele cu caracter personal
  3. Motivele pentru care partajam datele cu caracter personal
  4. Drepturile dumneavoastra
  5. Cookies si tehnologii similare

 

1. Datele cu caracter personal pe care le colectam

Leca Alexandru colecteaza date de la dvs., prin intermediul interacțiunilor noastre cu dvs. si prin serviciile noastre, pentru diverse scopuri descrise mai jos, inclusiv pentru a opera eficient si a va furniza cele mai bune experiențe cu produsele noastre. Furnizați unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand creați un cont pe site, trimiteți o interogare de cautare, lansati o comanda sau ne contactați pentru asistența. O parte din acestea sunt obținute prin colectarea de date despre interacțiunile dvs., despre modul in care utilizați si experiența dvs. cu produsele si comunicațiile noastre.

Ne bazam pe diverse motive si permisiuni legale („baze legale”) pentru procesarea datelor, inclusiv, cu consimțamantul dvs., realizand un echilibru intre interesele legitime, necesitatea de a incheia si derula contracte si conformitatea cu obligațiile legale, pentru diverse scopuri, care sunt descrise mai jos.

De asemenea, obținem date si de la terțe parți. Protejam datele obținute de la terți in conformitate cu practicile descrise in acest angajament, precum si cu orice restricții suplimentare impuse de sursa datelor. Aceste surse terțe variaza in timp si cuprind:

  • Brokeri de date de la care achiziționam date demografice pentru a suplimenta datele pe care le colectam.
  • Servicii care fac disponibil pentru alte persoane conținutul generat de utilizatori din serviciul lor, cum ar fi recenzii de afaceri locale sau postari publice in rețele sociale.
  • Servicii de comunicații, inclusiv furnizori de e-mail si rețele de socializare, atunci cand ne oferiți permisiunea de a va accesa datele in astfel de servicii sau rețele de la terțe parți.
  • Furnizori de servicii care ne ajuta sa determinam locația dispozitivului dvs.
  • Partenerii alaturi de care oferim servicii in co-branding sau pe care ii implicam in activitați comune de marketing.
  • Dezvoltatori care creeaza experiențe pentru produsele si serviciile noastre

Atunci cand vi se solicita sa furnizați date cu caracter personal, puteți refuza. Unele dintre caracteristicile serviciilor noastre necesita anumite date cu caracter personal pentru a opera si a va fi furnizate. Daca alegeți sa nu furnizați date care sunt necesare pentru a opera si a va furniza un serviciu sau o caracteristica, nu puteți utiliza serviciul sau caracteristica respectiva. In mod similar, atunci cand trebuie sa colectam date cu caracter personal in baza legii sau sa incheiem ori sa derulam un contract cu dvs. si nu furnizați datele respective, nu vom putea incheia contractul; sau, daca acest lucru se refera la un serviciu existent pe care il utilizați, este posibil sa il suspendam sau sa il anulam. Va vom anunța in momentul respectiv daca este cazul. Acolo unde furnizarea acestor date este opționala si alegeți sa nu partajați date cu caracter personal, caracteristicile care utilizeaza datele respective, cum ar fi personalizarea, nu vor funcționa pentru dvs.

Datele pe care le colectam depind de contextul interacțiunilor dvs. cu Leca Alexandru si de deciziile pe care le faceți (inclusiv de setarile de confidențialitate), de serviciile si caracteristicile pe care le utilizați si de legea in vigoare.

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

  • Numele si datele de contact. Numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare.
  • Acreditarile. Parolele, indiciile pentru parole si informații de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului pe site-ul www.alexandruleca.ro.
  • Atunci cand ne contactați, de exemplu pentru a primi asistența pentru clienți, este posibil ca sesiunile de chat cu reprezentanții nostri sa fie monitorizate si inregistrate.
  • Cautari si comenzi. Interogarile si comenzile de cautare atunci cand utilizați serviciile Leca Alexandru cu ajutorul cautarii sau cu funcționalitați legate de productivitate.
  • Feedback si evaluari. Informațiile pe care ni le oferiți si conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, cum ar fi feedbackul sau date de chestionar pe care le scrieți.

 

Datele de tip statistic pe care le colectam pot include urmatoarele:

  • Interacțiunile. Date despre modul in care utilizați produsele Leca Alexandru.
  • Date despre dispozitiv, conectivitate si utilizare. Date despre dispozitivul dvs. si despre produsul si caracteristicile pe care le utilizați, inclusiv informații despre hardware-ul , borwserul si sistemul de operare folosit.
  • Date despre paginile din site-ul nostru pe care le vizitați.
  • Date despre locație. Date despre locația dispozitivului dvs., care pot sa fie precise sau imprecise.
  • Alte intrari. Alte intrari furnizate atunci cand utilizați serviciile noastre.

Datele cu caracter personal si cele de tip statistic sunt distincte, si nu facem nici un fel de legaturi intre ele. De ex.: stim cati utilizatori folosesc un device mobil si putem face un top al paginilor dupa numarul de vizitatori, dar nu putem sti ce device foloseste un utilizator anume si ce pagini a deschis.

Nu colectam si nu prelucram date sensibile precum: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Inceputul paginii ↑

 

2. Cum utilizam datele cu caracter personal

Leca Alexandru foloseste datele pe care le colecteaza pentru a va oferi experiențe bogate si interactive. Mai exact, utilizam datele pentru:

  • A furniza serviciile noastre precum si furnizarea asistenței.
  • A imbunatați si a dezvolta serviciile noastre;
  • A personaliza serviciile noastre si a face recomandari
  • A va oferi reclame si conținut de marketing, intre care se numara trimiterea de comunicații promoționale, direcționarea publicitații si prezentarea de oferte relevante.

De asemenea, utilizam datele pentru ne desfasura activitatea de afaceri, iar acest lucru cuprinde analiza performanței noastre, indeplinirea obligațiilor legale, dezvoltarea forței noastre de munca si efectuarea de cercetari.

Atunci cand procesam date cu caracter personal despre dvs., facem acest lucru cu acordul dvs. si/sau dupa cum este necesar pentru a furniza serviciile pe care le utilizați, pentru a ne desfasura activitatea de afaceri, a ne indeplini obligațiile contractuale si legale, a proteja securitatea sistemelor noastre si a clienților nostri sau a indeplini alte interese legitime ale Leca Alexandru, dupa cum este descris in aceasta secțiune si in secțiunile „Motivele pentru care partajam datele cu caracter personal” de mai jos.

Mai multe informații despre scopurile procesarii:

  • Personalizare. Unele servicii includ caracteristici personalizate, cum ar fi recomandari ce imbunatațesc productivitatea si caracterul agreabil. Aceste caracteristici utilizeaza procese automate pentru a ajusta experiențele de produs pe baza datelor pe care le avem despre dvs., cum ar fi deducțiile pe care le facem despre dvs. si modul in care utilizați produsul, activitațile, interesele si locația.
  • Dezvoltarea serviciilor. Folosim datele pentru a dezvolta noi servicii. De exemplu, utilizam datele, adesea lipsite de identificatori, pentru a ințelege mai bine cerințele clienților nostri care pot contura dezvoltarea serviciilor noi.
  • Asistența si consultanta pentru clienți.
  • Comunicații promoționale. Folosim datele pe care le colectam pentru a livra comunicații promoționale. Puteți sa va inscrieți pentru abonamente prin e-mail si sa alegeți daca doriți sa primiți comunicari promoționale de la Leca Alexandru prin e-mail, SMS, posta clasica si telefon.
  • Raportare si operațiuni de business. Utilizam datele pentru a analiza operațiunile noastre si pentru a efectua proceduri de business intelligence. Acest lucru ne permite sa luam decizii informate si sa cream rapoarte despre performanța afacerii noastre.
  • Conformitatea cu legislația. Procesam datele pentru a respecta legea. De exemplu, utilizam varsta clienților pentru a ne asigura ca respectam obligațiile noastre de a proteja confidențialitatea copiilor. De asemenea, procesam informațiile de contact si acreditarile pentru a-i ajuta pe clienți sa isi exercite drepturile de protecție a datelor.

Inceputul paginii ↑

 

3. Motivele pentru care partajam datele cu caracter personal

Partajam datele dvs. cu caracter personal cu acordul dvs. sau in cazul in care este nevoie de ele pentru a finaliza o tranzacție sau a furniza un serviciu pe care l-ați solicitat sau l-ați autorizat.

Partajam, de asemenea, datele cu distribuitorii sau agenții care lucreaza in numele nostru in scopurile descrise in acest angajament. De exemplu, companiile pe care le-am angajat sa furnizeze servicii de asistența pentru clienți sau sa ajute la protejarea si asigurarea sistemelor si serviciilor noastre pot avea nevoie de acces la datele dvs. cu caracter personal pentru a furniza acele funcții. In astfel de cazuri, aceste companii trebuie sa respecte cerințele noastre privind confidențialitatea si securitatea datelor si nu au voie sa utilizeze datele cu caracter personal in alte scopuri.

In final, vom pastra, vom accesa, vom transfera, vom dezvalui si vom pastra datele cu caracter personal, atunci cand consideram cu buna-credința ca este necesar acest lucru pentru:

  1. a respecta legea aplicabila sau a raspunde unui proces juridic valabil, inclusiv din partea autoritaților de aplicare a legii sau a altor agenții guvernamentale;
  2. a ne proteja clienții, de exemplu, pentru a preveni incercarile de a insela utilizatorii serviciilor noastre sau pentru a ajuta la evitarea pierderii de vieți omenesti sau la evitarea vatamarilor grave;
  3. a opera si a menține securitatea serviciilor noastre, inclusiv pentru a preveni sau a opri un atac asupra sistemelor informatice sau rețelelor sau
  4. a proteja drepturile sau proprietatea Leca Alexandru, inclusiv impunerea clauzelor privind utilizarea serviciilor.

Rețineți ca unele dintre produsele noastre includ linkuri la produse ale unor terțe parți care au practici de confidențialitate diferite de cele ale Leca Alexandru. Daca oferiți date personale oricaruia dintre aceste produse, datele dvs. sunt guvernate de politicile lor de confidențialitate.

Inceputul paginii ↑

 

4. Drepturile dumneavoastra

Dreptul de acces la datele cu caracter personal - aveti dreptul sa obtineti, la cerere (in mod gratuit, pentru o solicitare pe an), confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate de Leca Alexandru, precum si urmatoarele informatii:

  • informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
  • comunicarea intr-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
  • informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor dumneavoastra;

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal - aveti dreptul de a obtine, in mod gratuit, printr-o cerere intocmita in forma scrisa (email sau suport pe hartie), datata si semnata:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr. 677/2001;
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opozitie - aveti dreptul dreptul de a va opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa (email sau format pe hartie), datata si semnata, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

De asemeni, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Dreptul de a fi uitat - aveti dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive:

  • nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate
  • retragerea consimtamantului si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare
  • opunerea prelucrarii
  • date prelucrate ilegal

Dreptul la portabilitatea datelor - aveti dreptul sa primiti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat de catre un alt operator, daca este posibil dpdv. tehnic.

Este posibil sa aveți aceste drepturi in temeiul legislației aplicabile, inclusiv al Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR) din UE, dar le oferim indiferent de locația dvs.

Inceputul paginii ↑

 

5. Cookies si tehnologii similare

Modulele cookie sunt mici fisiere text plasate pe dispozitiv pentru a stoca date ce pot fi regasite de un server web din domeniul care a amplasat modulul cookie. Aceste date constau adesea dintr-un sir de numere si litere care va identifica in mod unic computerul, dar poate conține si alte informații. Unele module cookie sunt amplasate de terțe parți ce acționeaza in numele nostru. Folosim module cookie si tehnologii similare pentru a va stoca si va onora preferințele si setarile, a va oferi posibilitatea de a va conecta, a furniza reclame bazate pe interese, a combate fraudele, a analiza modul in care funcționeaza produsele noastre si a indeplini alte scopuri legitime, descrise mai jos. 

Cum folosim modulele cookie si tehnologiile similare

www.alexandruleca.ro foloseste modulele cookie si tehnologiile similare in mai multe scopuri, in funcție de context sau de produs, inclusiv:

  • Stocarea preferințelor si a setarilor dvs.. Folosim module cookie pentru a va stoca preferințele si setarile pe dispozitiv si a va imbunatați experiența. Salvarea preferințelor dvs. cu module cookie, cum ar fi limba preferata, va ajuta sa evitați necesitatea de a va seta preferințele in mod repetat.
  • Conectarea si autentificarea. Utilizam modulele cookie pentru a va autentifica. Atunci cand va conectați la site-ul nostru web utilizand un cont, stocam un numar ID unic si ora conectarii intr-un modul cookie criptat pe dispozitivul dvs. Acest modul cookie va permite sa va deplasați de la o pagina la alta in site, fara a fi necesar sa va conectați din nou pe fiecare pagina. De asemenea, va puteți salva informațiile de conectare astfel incat sa fie necesar sa va conectați de fiecare data cand va intoarceți la site.
  • Rețele sociale. Unele dintre site-urile noastre web includ module cookie de rețele sociale, inclusiv pe cele care le permit utilizatorilor conectați la serviciul de rețele sociale sa partajeze conținut prin acel serviciu.
  • Feedback. www.alexandruleca.ro utilizeaza module cookie pentru a va permite sa oferiți feedback pe un site web.
  • Afisarea publicitații. www.alexandruleca.ro utilizeaza module cookie pentru a inregistra numarul vizitatorilor care au facut clic pe o reclama si pentru a inregistra ce reclame ați vazut, de exemplu, ca sa nu vedeți aceeasi reclama in mod repetat.
  • Statistici. Utilizam module cookie primare si de la terțe parți, precum si alți identificatori, pentru a colecta date despre utilizare si performanța. De exemplu, folosim modulele cookie pentru a contoriza numarul de vizitatori unici ai unei pagini web sau ai unui serviciu si pentru a crea alte statistici despre operațiunile produselor noastre.
  • Performanța. Leca Alexandru utilizeaza module cookie pentru a ințelege si a imbunatați modul in care funcționeaza produsele noastre. De exemplu, folosim module cookie pentru a colecta date care ajuta la echilibrarea incarcarii serverului; acest lucru ne ajuta sa ne asiguram ca site-urile noastre raman funcționale.

Cateva dintre modulele cookie pe care le folosim in mod obisnuit sunt enumerate mai jos. Aceasta lista nu este completa, dar are ca scop ilustrarea obiectivelor principale pentru care setam de obicei module cookie. Daca vizitați unul dintre site-urile noastre web, site-ul va seta cateva dintre urmatoarele module cookie sau pe toate:

  • CONSENT, cookie_consent - retine optiunea ca ati luat la cunostinta cu privire la folosirea Cookies
  • PHPSESSID - cookie folosit pentru retinerea sesiunii la navigarea in site
  • NID, UID, UIDR, __cfduid, __hstc - identificatori de sesiune utilizati in publicitate de catre Google, Facebook, sau altii.
  • XSRF-TOKEN, contact-form-token - securizare formulare de comanda sau contact

Inceputul paginii ↑